Noget af det sjoveste ved at have en blog er, at den jo fungerer lidt som en dagbog. Jeg sad forleden og kiggede igennem nogle gamle indlæg og havnede tilfældigvis under outfitkategorien fra 2010 – jeg kan næsten ikke forstå, at det er over 10 år siden, at jeg startede med at blogge og hvor er det dog sjovt at se tilbage på. :)  Der er så mange minder i disse billeder – nummer 12 var fra min første skoledag på min bacheloruddannelse på “Fashion Design” og jeg kan huske, hvor spændt jeg var. Nummer 6-11 var fra en af Christoffers og mine første ferier sammen udenlands til Santorini og nummer 20 var et af de første events jeg deltog i. Nr. 24 (sikke et sæt, haha!) er taget på balkonen, da jeg boede hjemme. Nummer 5 er taget lige uden for min første egen lejlighed, kort efter at jeg var flyttet hjemmefra. Jeg må sige, at jeg var noget mere modig med mine outfits dengang, men flere af dem kunne jeg faktisk godt se mig selv i nu også – blandt andet nummer 7, 12, 15 og 22. En del af tøjet, hænger stadig i skabet. :) Er der nogle af jer, der har fulgt med så længe, at I kan genkende nogle af disse outfits? Kunne være sjovt at høre. :)

P.S. Er der i øvrigt nogen, der kan huske “On the blue spot”? Haha… Da jeg startede med at blogge, tog jeg altid mine outfitbilleder på min blå dørmåtte. Jeg kunne dengang se på min “Google Analytics” at folk fandt frem til mig ved at søge efter “The blue spot”, når de ikke kunne huske mit blognavn, som dengang var Passions for Fashion. :) Jeg slæbte den endda med til Paris engang for jeg skulle da ikke gå glip af et outfit uden den – heller ikke i Paris, haha… Se indlægget HER. Sjove minder.