marc jacobs jeanscarvela kurt geigerkurt geigercertinakurtgeigerbeanie

Boots/Carvela by Kurt Geiger (here), sweater/Dansk, jeans/Marc by Marc Jacobs, beanie/ASOS, bomber jacket/vintage, bum bag/Collective Minds, spike/skull bracelets/Ebay, watch/Certina, rings/H&M

Kan I spotte noget nyt på mine fødder? :) Jeg har fået nye støvler fra Carvela by Kurt Geiger købt hos Sarenza, som i øvrigt har super mange lækre sko og støvler – man kan bruge mange timer derinde! Jeg elsker farven og silhuetten og havde længe været på udkig efter noget i denne stil! Jeg har her stylet dem med lyse, prikkede jeans, en hvid kabelstrik og min grå beanie! Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af bordeaux og lys denim – det giver en lækker kontrast! Billederne er taget i weekenden før min kæreste og jeg skulle på date! :) Jeg havde gået rundt i flade sko hele dagen, som gav et helt andet udtryk til outfittet, men hoppede i støvlerne, da vi skulle ud af døren – det er utroligt hvad et par høje hæle kan gøre af underværker. De er virkelig gode til at peppe et casual hverdagsoutfit op med! Og desuden er min kæreste også ret vild med dem ;) Kan I lide dem? I kan finde dem her, hvis de skulle have interesse.

I love my new boots from Carvela by Kurt Geiger purchased on Sarenza! I love the color and the silhouette and I had actually been looking for something like this for a long time! I styled them with light, polka dot jeans, a white cable knit and my grey beanie! I really like the combination of burgundy and light denim – it gives a nice contrast! The pictures were taken last weekend before my boyfriend and I went on a date last weekend! :) I had been walking around in flat shoes all day, which gave the look a completely different expression – it’s amazing what a pair of high heels can do to an outfit. They can really spice up a casual everyday look! Besides, my boyfriend is also pretty crazy about them ;) Do you like them? You can find them here, if you’re interested.

(Sponsoreret)