valmue
DREAMING OF SUMMER

Jeg ryddede op i arkiverne forleden og faldt tilfældigt over disse fine billeder fra august. De giver et lille boost her midt i november at kigge tilbage på farvestrålende sommerbilleder som disse. De får mig til at længes efter sol og varme. Christoffer og jeg taler i øjeblikket om at rejse sydpå i et par uger, når kulden for alvor melder sig. Vi skal bare lige have fundet ud af, hvor vi gerne vil hen. Nogen forslag? :)

linje-prikket@2xI sorted the photo albums on my laptop the other day and randomly stumbled upon these beautiful pictures from August. It gives me a little boost looking back at these colorful summer images in the middle of November. They make me yearn for sun and heat. Christoffer and I are talking about going on a warm holiday in the beginning of next year. We just need to have figured out where we want to go. Any suggestions? :)

valmue-blomstrød-valmue
modeblog