asos discount codeLinks: 1. yellow necklace/HERE, 2.  leather shirt/HERE, 3. printed trousers/HERE, 4. leather slippers/HERE, 5. gold rings/HERE6. green pumps/HERE, 7. leather look jeans/HERE,  8. grey T-shirt/HERE, 9. Michael Kors watch/HERE, 10. coatigan/HERE, 11. denim jacket/HERE

asos

Links: Minty sweater HERE, black sandals HERE, yellow Summer dress HERE.

En sød læser tippede mig om, at man i øjeblikket kan spare 20% på ASOS HER, hvis man køber for mere end 403 kr, med rabatkoden “ASOSCOSTUME”. Jeg har ikke kunnet finde ud af, hvor længe koden gælder, så det er bare om at være hurtig, hvis I skal have gavn af rabatten :) Her er nogle af de items, som jeg selv overvejer at købe, og nogle af de styles jeg har i forvejen, som I har vist stor interesse for. Bare et lille tip!

At the moment you can save 20% on ASOS HERE with the discount code “ASOSCOSTUME” – I don’t know how long it lasts, so you have to be quick, if you want to make sure it works. Here are some of the items, that I am considering at the moment and some of the items I already own, that you guys have showed big interest in. Just a small tip.