philips designline
Som mange af jer ved, går jeg rigtig meget op i interiør og bruger meget tid på at indrette min lille lejlighed. Der er dog en type interiør, som jeg synes kan være svært at få til at passe ind uden at virke for voldsomt – nemlig store tv’er, højtalere og den slags, som min kæreste selvfølgelig er stor fan af. Nu er Philips kommet med et super cool tv, som efter min mening er lidt af et kunstværk i sig selv og som jeg tror appellerer (næsten) lige så meget til kvinder som til mænd. :) Der kommer lys ud af bagpladen og det har en “fod” der fader fra sort til gennemsigtig – et super cool design som jeg tror henvender sig til de fleste fashionistas! :) Desuden kan det kobles til internettet, hvilket jo ville være ret praktisk for sådan en som mig, der ofte godt kunne bruge en lidt større skærm, når jeg bruger photoshop :)

(Sponsored)

[youtube r5pKVz9OY-Q 450 290]