ebay usa1. blue clutch/HERE, 2. black clutch/HERE, 3. lace skirt/HERE, 4. denim skirt/HERE, 5. rings/HERE, 6. denim shorts/HERE, 7. necklace/HERE, 8. bikini/HERE, 9. earrings/HERE

Godmorgen piger! Her er mine seneste Ebay fund. Håber I kan bruge det! Det tager virkelig lang tid at lave denne type indlæg, men jeg ved at I er mange der sætter pris på det :) Husk at I kan læse min Ebay guide HER, hvis I er i tvivl om, hvordan man handler på Ebay. Jeg har netop bestilt den hvide blondenderdel og den hvide bikini. Jeg er også ret vild med kors ringene og den store lyseblå taske! Er der noget I ikke kan leve uden? Hav en dejlig dag.

Good  morning girls! Here are my latest favorite items, that I’ve stumbled upon on Ebay. Hope you like it. It takes hell of a time to make these kind of posts, but I know that a lot of you like them :) Have a fab day, girls!