instagram brugere1. just arrived in Cannes, 2. flower shopping at the local market, 3. rosé at the balcony, 4. pineapple anyone?, 5. the apartment in Cannes, 6. shoe shopping at Valentino, 7. early breakfast before heading home, 8. almost home, 9. breakfast this morning with my sister

Her er lidt snapshots fra den seneste uges tid på Instagram HER @passionsforfashion. Ugen har stået på ferie i Cannes med Marie Louise (surprise!), rosé i lange baner, strandture, venindehygge og god mad. Jeg er nu hjemme og det er blevet hverdag igen. Jeg startede dog dagen blidt ud ved at mødes med min søster til “morgenkomplet” på Pixie og efterfølgende arbejde. Den morgenkomplet kan altså varmt anbefales! Det koster kun 55 kr. fra mandag til fredag. :) God weekend, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here are a few snapshots from the last couple of days on Instagram HERE @passionsforfashion. I’ve been enjoying life with Marie Louise in Cannes (surprise!), drinking rosé all day long, went to the beach and been eating great food. Now I’m back to reality! :) The day started out pretty good though when I met up with my sister for a brunch at our local café. Have a great weekend, girls!