girissimabelairlace shortsgirissima topganni shortsearringTop/BA&SH HERE, waistcoat/Belair HERE, shorts/Ganni HERE, earrings/Anton Heunis HERE, shoes/Zara (similar HERE), bag/Zara

Som mange af jer nok har lagt mærke til, kan jeg godt lide at mikse kontraster, hvilket også er tilfældet i dette outfit, hvor jeg har udvalgt nogle favoritter fra Girissima. Jeg har mikset et par feminine, delikate shorts fra Ganni med en rå sort vest fra Belair, en lækker hvid top fra BA&SH med en fin rygdetalje og et par flotte statement øreringe fra Anton Heunis. Faktisk er alt jeg har på på udsalg lige nu :) Tjek det ud HER. Nu vil jeg hoppe i bikinien og smutte på stranden med Christoffer.

As many of you might have noticed, I like to mix up contrasts, which also is the case here. I have chosen some favorite items from Girissima and combined a feminine pair of shorts from Ganni with an edgy waistcoat from Belair, a cool white top with a delicate detail at the back from BA&SH and a beautiful pair of statement earrings from Anton Heunis. Everything I’m wearing is actually on sale at the moment. :) Check it out HERE. Have a fab day, girls!

(Sponsored by Girissima)