pigevaerelsewalk-in-closetwalkin-closetentrestue

Glædelig fredag, allesammen. Er I ved at være klar til weekend? I påsken gjorde vi kæmpe forårsrengøring og ryddede stort set alting op (VLOG coming up) og jeg har netop givet lejligheden en ekstra overhaling inden weekenden sætter ind. Ah, det føles godt, at starte fredag eftermiddag med et pænt og rent hjem. Man skulle måske ikke tro det ud fra billederne på Instagram, men vi kan godt være lidt nogle rodehoveder herhjemme… Ofte tager jeg mig selv i at tænke “bare der ikke kommer uanmeldte gæster lige nu”… :) Kender I det? Det skal der altså laves om på én gang for alle, så nu forsøger vi at holde det pænt og rydde op hver aften, inden vi går i seng, så vi kan starte dagen frisk ud. Håber det varer ved, haha…

Jeg skulle ellers have været til fredagsbar med Confetti-pigerne senere, men jeg har fået ondt i halsen og næsten mistet stemmen, så det må jeg have til gode. I stedet vil jeg gå ned og hente Lily inden længe og tage hende med på legeplads i det gode vejr. Christoffer kommer hjem om en times tid og har mad med hjem fra arbejde – så I aften står den bare på ren afslapning, filmhygge og så satser jeg på, at jeg ikke lyder som en gammel og hæs hvalros, når jeg vågner i morgen, haha… Hvad har I af hyggelige planer i aften?