red satchel bagprint skirtmichael kors watchsatchel bagAffiliate: top/Gestuz HERE, skirt/Zara, bag/Zara (similar HERE), sandals/Zara, rings/Jane Kønig & Carré, watch/Michael Kors HERE

Ih, savner allerede Puerto Banus og alle mine skønne veninder. Har dog hørt at sommeren er på vej tilbage til Danmark igen ;) Det håber vi er rigtigt. Der er ikke noget bedre end sensommer. Her er mit sidste outfit fra ferien, fra en aften hvor vi var på vej ned til byen for at spise. Nu vil jeg smutte til Lyngby med Christoffer – skal se efter en læderjakke og ud og spise pizza i aften. Kig med senere hvor min veninde, Christina, viser sine beauty favoritter frem på bloggen :)

I already miss Puerto Banus and my girls so much! But I’ve heard that the weather here in Denmark will be much better in the weekend. Can’t wait! :) Here is my last outfit from our vacation on our way out for dinner. :) Stop by later – my friend, Christina, will show you her favorite beauty products :)