chanel

Denne gang er det min smukke veninde Christinas tur til at vise sine beauty favoritter frem her på bloggen. Christina har længe været glad for Chanels neglelakker og har efterhånden en temmelig stor samling. Disse to er blandt favoritterne – den ene har en super cool blågrøn, skinnende farve, hedder “Azure” og er fra deres SS13 kollektion. Den er perfekt til fest eller til et peppe et hverdagslook op. Den anden har en lækker mere neutral farve, som er god til hverdag – den hedder “Frenzy” og er fra sidste efterår.

Den cremede øjenskyggepen “Stylo eyeshadow” forrest i billedet fra Chanel er også en af Christinas favoritter. Hun bruger den, når hun går i byen, da den har en super cool blågrøn farve, som er med til at fremhæve ens øjenfarve. Den har næsten samme farve som neglelakken og så er den rigtig lækker i konsistensen. Christina synes den er rigtig nem at påføre og kan også blendes sammen med andre øjenskygger.

Til sidst er der en bodylotion fra Elizabeth Arden, “Green Tea honey drops body cream”. Det, Christina finder specielt lækkert ved netop denne bodylotion, er den utrolig gode duft og de små “honey drops”, der giver huden masser af fugt. Se også Nadias favoritter HER og Mettes favoritter HER.

My beautiful friend, Christina, has picked out her favorite beauty products. She is very fond of Chanel and has a huge selection of nail polishes. Here are her two newest buys – “Azure” and “Frenzy”. She thinks that they’re really easy to apply and of course the colours are gorgeous. The creamy eyeshadow in the front of the pic is also one of Christina’s favorites – she uses it when she goes out. I really highlights your eyecolour and it’s really easy to apply and mix with other eyeshadows, she says. She is also very fond of the bodylotion from Elizabeth Arden, “Green Tea honey drops body cream” – it provides a lot of moisture to the skin and also it smells very nice. Check ot my friend Nadia and Mette’s favorites HERE and HERE.