me&lexme and lexKender I bloggen “Me & Lex“? Hvis ikke så skulle I tage at smutte forbi – jeg bliver selv inspireret gang på gang af deres kreative påfund – ikke mindst af deres hjemmelavede, smukke halskæder, som de selv sætter sammen af gamle halskæder. Jeg har selv været på jagt efter sølvkæder på diverse loppemarkeder, men uden held. Og skulle man købe en masse halskæder fra ny og sætte sammen, så ville det blive ret pebret. Forleden faldt jeg så over denne chunky halskæde fra New Look HER (adlink) til kun 227 kr! Synes det var lidt af en scoop og den ligner ovarraskende godt de kreative pigers halskæder. Glæder mig til at bruge den til mine oversized, band T-shirts! Find den HER (adlink).

Do you know the blog “Me & Lex“? If not you should really do yourself a favor and stop by. The two girls who run the blog are really inspiring and make the most beautiful, chunky necklaces themselves! I have for a long time been searching for similar necklaces to put together in a statement necklace, but it dawned on me that it was quite difficult to find and also quite expensive to create. But the other day I stumbled upon this cool necklace from New Look HERE (adlink), that is very similar to the necklaces, that Me & Lex creates, so I had to click it home right away. I’m looking forward to wear it with my oversized, band T-shirts! Find it HERE (adlink).