asos sweatshirtskirt part twopart two nederdelacna almadraped skritAffiliate: skirt/Part Two HERE, sweatshirt/Asos HERE, leather jacket/Zara (similar HERE), boots/Acne, ring/Carré, bag/my design for Markberg HERE

Godmorgen piger! Her er et par billeder af gårsdagens outfit skudt i tusmørket på vej hjem fra min søde nevøs fødselsdag. Jeg var i ny sweatshirt fra Asos (HER) – den er helt perfekt stor i det og med dejlig lange ærmer :) Når I læser dette, er jeg allerede smuttet på loppemarked med Christoffer – vi vil prøve at få en stand på Gentofte Loppemarked (ved Charlottenlund Station), så kryds lige fingre for at det lykkes, ikke? :) Ses senere!

Good morning girls! Here are a few pics of yesterday’s outfit. I was wearing my new boyfriend sweatshirt from Asos (HERE) – it’s sooo comfy! :) When you read this, I’m on my way to a local flea market. I have a bunch of clothes and beauty products that I’ll try to get rid off :) See you later!