sort sweatercarrélædertaskesort striktrøjeSweater/Nowhere HERE (adlink), skirt/H&M (similar HERE, adlink), bag/my design for Markberg HERE, boots/Isabel Marant (similar HERE, adlink), bracelet/Jane Kønig, watch/Certina, rings/Carré

Jeg havde dette ret simple og meget behagelige outfit på i dag. Sweateren er bare helt perfekt på en kold efterårsdag som i dag. Jeg måtte også finde strømpebukserne frem for første gang, æv! Desværre tror jeg, at jeg har fanget mig en omgang influenza – det passer bare virkelig dårligt ind i denne uges skema! Så har lavet mig en kop the og krydser fingre for, at det går væk asap!

I wore this pretty casual and very comfy outfit today. The sweater is just perfect for a cold Autumn day like today – soft, oversized and warm. Unfortunately, I think I’ve got the flu and I’ve just been laying on my couch all afternoon trying to get rid of it! I have a really busy schedule this week, so I don’t have time for it!!