oenskelsite-2018

Indeholder reklame links: 1. Asos/HER, 2. Gisou/HER, 3. Lady Avenue/HER, 4. Lady Avenue/HER, 5. Stine A/HER, 6. Asos/HER, 7. Georg Jensen/HER, 8. Royal Copenhagen/HER, 9. Royal Copenhagen/HER, 10. Club Collection/HER, 11. Rabens Atelier/HER, 12. Holistic Silk/HER, 13. Holistic Silk/HER, 14. Rudolph Care/HER, 15. Rudolph Care/HER, 16. UGG/HER, 17. Klong/HER, 18. Hella Joof/HER, 19. Royal Copenhagen/HER, 20. Skultuna/HER, 21. Tromborg/HER, 22. Etsy/HER, 23. By Malene Birger/HER, 24. Chanel/HER, 25. Stelton/HER, 26. Nuit et Linette/HER, 27. Fuji/HER, 28. Jane Kønig/HER, 29. Svensk Tenn/HER, 30. Nuit et Linette/HER, 31. Filippa K/HER

Nu hvor det var min fødselsdag i forgårs, tænkte jeg at dele min ønskeliste med jer. Det er jo snart jul, så måske I kan bruge den til inspiration, når I selv skal til at finde på, hvad I ønsker jer. :) Der er lidt i alle priskategorier – både de yderst budgetvenlige og nogle i en helt anden priskategori. Ofte ønsker jeg mig bare tilskud til de dyre gaver i stedet for gavekort til f.eks. Matas. 31 ønsker i anledning af min 31-års fødselsdag. Jeg er faktisk allerede kommet til at købe nogle af tingene til mig selv, haha… Både DISSE, DISSEDENNE & DETTE. :) Hvad står der på jeres ønskeliste til jul?