girissima1. trousers/Milly HERE, 2. earrings/By Malene Birger HERE, 3. skirt/Black Lily HERE, 4. bag/Carpena Elda HERE, 5. dress/Gat Rimon HERE, 6. wallet/Saveén HERE, 7.  boots/It shoes HERE, 8. skirt/Custommade HERE, 9. shirt/Tibi HERE, 10. necklace/By Malene Birger HERE, 11. bag/Carpena Elda HERE, 12. boots/It shoes HERE, 13. earrigns/Anton Heunis HERE

Det varer ikke længe, før alle julefrokosterne starter og I er flere der allerede har spurgt ind til, om jeg ikke kan lave nogle indlæg om inspiration til julefrokost-outfits! Da jeg forleden blev spurgt, om jeg ville udvælge nogle favoritter fra Girissima, valgte jeg derfor nogle styles, som også ville passe til en julefrokost.  Jeg har allerede to julefrokoster i vente inden længe, så jeg skal også til at finde ud af, hvad jeg skal have på. Skal I til mange julefrokoster i år? Og ved I endnu hvad I skal have på? :)

Soon it’s time for Christmas Parties and a lot of you guys have already asked me, if I want to make some blog posts about Christmas Party outfits. When I was asked to choose some favorites from Girissima the other day, it was also with your request in mind, that I made this collage with styles that would be suitable for a Christmas Party. I’m going to two Christmas Parties this year so far. What about you? And do you already know what to wear? :)

(Sponsored by Girissima)