fitspofitnesstrainingworkoutnike freecasallI er flere der har spurgt, om jeg ikke vil dele lidt træningstips med Jer og fortælle lidt om, hvordan jeg selv træner. Det er måske en smule ude af kontekst, men siden I er så mange der har spurgt, så lad gå da :) Jeg kan lige så godt starte med at indrømme, at jeg SLET ikke har fået trænet så meget på ferien, som jeg egentlig havde planlagt. Jeg har endda brugt halvdelen af pladsen i min kuffert på at slæbe en yogamåtte med herned, haha! Ved ikke hvad der gik af mig. Men jeg tror også, at det har motiveret mig en smule, for når jeg nu havde taget den med, så skulle den sørme da også bruges :)

Nå, men nu til sagen. Jeg har egentlig aldrig været den store træningsfreak, men for lidt over 2 måneder siden, startede jeg i et fitness center. Jeg går på hold 3-5 gange om ugen – mest går jeg til “Stram Op” og “Puls & Styrke”. En gang imellem træner jeg også derhjemme og gjorde det også inden jeg startede i fitness center. Desuden cykler jeg altid rundt i byen frem for at tage bus og tog og det giver jo også lidt i sidste ende.

Når jeg træner derhjemme eller på ferien, laver jeg flere forskellige øvelser, som I kan se på billederne (f.eks. squats, walking lunges, planken, sit-ups, osv.). Jeg har et “resistance band” med her på ferien og jeg havde egentlig også tænkt mig at tage et sjippetov med, men det glemte jeg selvfølgelig derhjemme. Der er nemlig begge træningsredskaber, som er nemme at have med og som giver rigtig godt. Det er bare om at finde nogle træningsredskaber, som virker for en og som ikke fylder alverden i kufferten.

Jeg kunne godt gå mere i dybden med øvelserne, men i stedet vil jeg henvise Jer til “Blogilates” på Youtube, som jeg selv finder meget inspiration i. Hun laver nemlig nogle yderst effektive øvelser, som alle kan finde ud af. Hendes videoer bruger jeg flittigt, når jeg træner derhjemme og på ferien. Desuden bruger jeg også nogle gange “Train like an angel” videoerne, som er udarbejdet af Victoria’s Secret, hvor man ser hvordan modellerne selv træner i hverdagen. Og hvem ville ikke gerne have en krop som dem, haha :) Jeg håber at I kunne bruge det til inspiration til træningen derhjemme eller på ferien. Have fun :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

A lot of you have asked, if I wanted to write a bit about how I work out. I must admit, that I haven’t been working out on this holiday as much as I planned to, but my intentions were good, haha :) I normally work out 3-5 times a week at home. On this vacation I’ve brought my “resistance band” and I had also planned to bring a skipping rope, but I forgot that one at home. It’s just about finding some training tools that works for you and doesn’t take all the space in your suitcase. I do a lot of different exercises, as you can see in the pics – e.g. walking lunges, squats and sit-ups. I could tell you much more about that, but instead I think you should go and watch the “Blogilates” and “Train like an angel” videos on Youtube, as it’s the videos where I find all my inspiration in. Have fun :)