modeblog fashion blog hørsholm kirke asos modeAdlinks: striped shirt/Daisy (sold out, similar HERE & HERE), coat/Hoss Intropia (old, similar HERE), jeans/Zara (old, similar HERE & HERE), shoes/Asos (old, similar HERE and HERE), sunnies/Ebay

Dagen i dag har stået på påskefrokost med familien hos min søde mor. Jeg er simpelthen så mæt nu, at det halve kunne være nok, haha.. Og i morgen står den på samme scenarie hos Christoffers familie. Jeg var iført boyfriend jeans og en simpel, stribet T-shirt :) Håber I nyder helligdagene! Vi ses i morgen, piger <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’ve been celebrating Easter with my family at my mom’s place today! I ate waaay too much and feel totally bloated right now, haha.. And tomorrow we’re visiting Christoffer’s parents as well. I was wearing my boyfriend jeans and a striped T-shirt today. Hope you’re enjoying the Easter too. See you tomorrow, girls <3