nelly vipsale udsalg rabatkodeAdlinks: 1. lace top/HERE, 2. draped skirt/HERE, 3. black dress/HERE, 4.white top/HERE, 5. pleather shorts/HERE, 6. striped dress/HERE, 7. white top/HERE, 8. sandals/HERE, 9. black skirt/HERE10. jeans/HERE, 11. blue pants/HERE

Nelly startede i går VIP-udsalg på over 5000 varer, hvor næsten alt er nedsat med 50%. Koden I skal bruge for at komme til udsalget HER er “PASSIONSVIP”. Ovenfor er nogle af mine favorit items til inspiration :) Er der noget I ikke kan leve uden? Send gerne links :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Nelly currently runs a VIP-sale with 50% off on more than 5000 items! Not bad, huh? :) To get to the sale press HERE and enter the code: “PASSIONSVIP”. Above you see some of my favorites. Is there something that you can’t love without? :)