PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Leather jacket/Topshop, T-shirt/Zara, pants/Zara, sunnies/Rayban, shoes/Zara, neckalces/Ebay, watch/Michael Kors, skull bracelet/Accessories Deluxe, macrame bracelet/Pandora, oxidized bracelet/Jane Kønig

I dag har jeg mine blomstrede bukser på fra Zara – jeg havde helt glemt jeg havde dem! :) Skønt at opdage glemte skatte! Jeg skulle forleden svare på en række spørgsmål i et interview – blandt andet hvordan jeg ville beskrive min egen stil. Jeg synes det er svært at sætte ord på, da min stil er meget alsidig og jeg ofte klæder mig efter humør, men jeg endte med at skrive feminin med kant og det er egentlig også hvad dette outfit repræsenterer. Når jeg hopper i et par feminine, blomstrede bukser som disse, sørger jeg altid for at kombinere med en rå læderjakke, chunky støvler eller mørke farver, så looket ikke bliver for “pænt” og sødt af se på! – Specielt når jeg også har lyst hår :) Synes I også det er svært at sætte ord på jeres stil?

Today I’m wearing my floral pants from Zara – I had totally forgot about them! It’s nice to discover hidden treasures in the closet :) The other day I was asked to fill out some questions for an interview – e.g. I had to describe my personal style. Actually, I think it’s pretty difficult as my style is quite versatile, but I ended up writing “feminine with a raw edge”, which also describes this outfit pretty good! Do you also find it difficult putting words on your style?