chloé pre-fall 2014Man kan næsten (og KUN næsten) allerede begynde at glæde sig lidt til efteråret, hvor butikkerne bliver fyldt med lækre striktrøjer, frakker og lange støvler. Chloé har netop lanceret deres “Pre-Fall 14” kollektion og de giver os kun grund til at glæde os lidt ekstra meget til de koldere tider, hvis I spørger mig. Jeg synes virkelig de har ramt plet med denne kollektion – masser af lag på lag, chunky striktrøjer og cool prints. Jeg skal vist igang med at spare op :) – Ellers kan man håbe, at high-street butikkerne har taget nogle af tendenserne til sig :) God dag, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Chloé has just launched their “Pre-Fall 14” collection which really give us a reason to look forward to Autumn! I think they’ve hit the mark with this collection – lots of layers, chunky knits and cool prints. I have to start saving up! :) Have a lovely day, girls.