smækbukser dungarees overalls homemade3smækbukser overallsjane kønigsmækbukser overall hvidepony slipperspanamahatguldsmykkerhvide smækbukser overalls dungareesAdlinks: denim overalls/Asos HERE, stripes shirt/Second Female HERE, hat/from Magasin (similar HERE), shoes/Park Lane (similar HERE & HERE), pearl bracelet/Anni Lu HERE, earrings/Jane Kønig HERE

Så er vi hjemme igen efter en skøn uge i Sverige med svigermekanikken. Det har virkelig været hyggeligt, men det er nu også rart at komme hjem igen. Det har været en meget stille og rolig ferie, så nu glæder jeg mig til at komme lidt op i gear igen… Og ikke mindst at slippe for alle myggene og hestebremserne! Jeg vågnede hver nat hele ugen, fordi mine myggestik kløede, haha… #firstworldproblems, I know. Her er et outfit fra en af de sidste dage iført hvide smækbukser og stribet T-shirt. Christoffer syntes jeg lignede en landmand og insistere på, at jeg tog et strå i munden, haha…

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Now I’m back home after a great week in beautiful Sweden with my in-laws. It’s been such a cozy week and we’ve had lots of fun, but it’s also very nice to be back home again. An not at least to get rid of all the mosquitos, haha! They kept me awake every night… #firstworldproblems, I know. Here is an outfit from one of the last days in Sweden wearing my white dungarees and a striped T-shirt. Christoffer thought I looked like a farmer and insisted that I put a straw in my mouth, haha…

 stråhat