bedroom living home interiordesign indretning indoor

Jeg er gået helt i bolig-mode derhjemme! Jeg er i fuld gang med både at lave stuen om og så er vi som sagt også stadig igang med projekt nyt køkken. På trods af vores nye seng, som jeg viste forleden HER, så er soveværelset heller ikke helt på plads endnu. Vi mangler et nyt klædeskab og nogle små detaljer, før det er helt fuldendt. Her er lidt soveværelser til inspiration. Jeg synes idéen med pallen som sengegavl er ret fin og så er jeg desuden vild med lyskæder, som der også er på et af billederne. :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’m love to rearrange our apartment and at the moment I’m working on our living room, kitchen and bedroom – actually the whole apartment! Haha.. I’m really tired of looking at the same old stuff. Do you know that feeling? Here are some bedroom pics for inspiration. I really like the pallet headboard and I’m considering to build one for our bed as well :) 

Photo credit: Pinterest