nelly-rabatkode

Adlinks: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE

Jeg har en god lille nyhed til jer på denne regnfulde og grå mandag. I dag og kun i dag kan I få adgang til Nellys VIP udsalg med besparelser på op til 70%, før udsalget starter for alle andre i morgen. I kommer til udsalget ved at trykke HER og indtaste koden “VIPPASSION”. Hvad skal man ellers lave, når det regner udenfor? :) Ovenfor er nogle af mine favoritter! :) Happy shopping!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have good news for you. Today (and only today) Nelly runs a VIP-sale where you can get up to 70% on a huge range of products! Not bad, huh? To get to the sale press HERE and enter the code: “VIPPASSION”. Above you see some of my favorites. Is there something that you can’t live without? :)