jule kalender@2xjulekalender-julepynt@2xjulehygge@2xI morges modtog jeg denne seje julekalender fra Yves Rocher. Er den ikke fin? Nu glæder jeg mig virkelig, til december måned starter, så jeg kan begynde at pakke de små gaver ud. Indtil da hænger den og pynter på vores rå murstensvæg og spreder lidt hygge. Jeg synes, at det er en super god måde at lave en julekalender på – det er både nemt og billigt med hvide papirsposer og sejlgarn. God tirsdag til jer alle!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

This morning I received this incredibly cool Christmas calendar from Yves Rocher. Isn’t it cool? Now I’m really looking forward to December, so I can start unwrapping all of these nice little gifts. Can’t wait to find out what’s inside them! Have a lovely Tuesday, everyone!
modeblog