monstera-finger-filedendron

{Monstera – også kaldet fingerphilodendron}

I modsætning til vores gamle lejlighed (se den HER), har vi i den nye ikke særlig mange farver i indretningen. Det har jeg længe godt kunne tænke mig at lave lidt om på, men det er svært at finde farverige møbler og pyntegenstande som passer til resten uden at tage al opmærksomheden.

I stedet har jeg på det seneste tilføjet en masse planter rundt omkring i hjørner og kroge. De giver liv og ikke mindst er det en nem måde at tilføje et splash af farve. Efter at have slået et par figentræer ihjel (de er altså ikke særlig nemme at holde, skulle jeg hilse og sige), har jeg fundet frem til tre typer planter, som er virkelig velegnede til at stå indendørs. De kræver hverken direkte lys eller særlig meget vand – i det hele taget er de ret taknemmelige. Generelt er det blevet meget populært at tilføje planter i indretningen. Specielt disse 80’er agtige af slagsen. Er I også hoppet med på plante trenden? ;)

linje-prikket@2x

Unlike our old apartment (see HERE), we don’t have that many colors in our new home. I have for a long time been looking for some colorful furniture and decorative objects, but it’s difficult to find some that fit the rest of the furniture.

Instead, I have recently added a lot of plants around the house. They give life to our very white and grey apartment and not least, it is an easy way to add a splash of color. After beating a few fig trees to death (they are not easy to keep, I must say), I have discovered three types of plants, which are really suitable to keep indoor. They neither require direct light or much water – in general they are quite grateful. Generally, it has become very popular to add plants in the decor. Especially these 80s like ones. Have you also added some plants to your home recently? ;)

ficus

{Ficus Lyrata}

grøn-plante
{Philodendron Xanadu}