stramme-jeans@2xisabelmarant@2xshopping-netbutik@2xstreetstyle@2x

Adlinks: top/Isabel Marant pour H&M (similar HERE), jeans/Asos HERE, leather jacket/Zara (similar HERE), boots/Asos (similar HERE), jewelry/Jane Kønig HERE, scarf/Part Two (similar HERE), bag/Chanel

Godaften allesammen! Har I nydt weekenden? Her har den som sagt stået på ren hygge hos mine forældre i Nordsjælland med masser af forkælelse og slik og kage i lange baner. Skønt! Jeg har passende brugt det meste af weekenden i joggingbukser, striktrøje og tykke sokker. – Et look som bestemt ikke var værd at forevige, haha… Derfor får I her et outfit fra engang i sidste uge iført jeans, blondetop og ankelstøvler. :) Kan I have en dejlig søndag aften!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Good evening everyone! I hope you have had a nice weekend! As mentioned, I’ve spent my weekend with my parents in the Northern part of Zealand. I’ve been wearing slouchy pants and sweaters almost all weekend. – I’ll spare you for that look, haha… Instead I’m giving you this outfit which I wore last week. :) Have a lovely Sunday evening! 
modeblog