lovestories-undertøj@2xlovestories-underwear@2x

Kan I huske, at jeg bloggede om Love Stories HER for et par måneder siden? Nu har jeg langt om længe erhvervet mig et fint sæt. Jeg elsker, at det ikke helt passer sammen i mønstrene – det giver et anderledes tvist. Desuden er det simpelthen SÅ behageligt at have på! Jeg tager det aldrig af igen (okay, måske er det en smule ulækkert, haha). Jeg må hellere ønske mig flere sæt i julegave. :) Det kan købes hos Thaysen/Christensen HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Do you remember my blog post about Love Stories a few months ago HERE? Now I have finally got myself a set of underwear. I love the fact that it’s made of different patterns! Moreover it’s SO comfy to wear. I’m never taking it off again (okay, maybe that’s a bit nasty, haha). It’s available at Thaysen/Christensen HERE

modeblog