black-friday@2xAdlinks: 1. skirt/HERE, 2. bag/HERE, 3. sweater/HERE, 4. top/HERE, 5. trench coat/HERE, 6. turtleneck sweater/HERE, 7. pink coat/HERE, 8. bra/HERE, 9. skirt/HERE, 10. shoes/HERE, 11. ring/HERE

Det er ikke kun Yves Rocher der kører lækre tilbud denne fredag. En lang række webshops holder nemlig “Black Friday” med masser af gode rabatter. Asos kører f.eks. 20% rabat på alt HER med koden “CYBERWKND20” indtil d. 2. december, Boozt kører op til 70% rabat på udvalgte styles HER (kun i dag) og Nelly giver 20% rabat på ALT med koden “BLACKFRIDAY” HER ved køb over 500 kr indtil d. 29. november kl. 10. Bare et lille fredagstip! Ovenfor er nogle af mine favoritter fra de ovenstående webshops. Go crazy shopping! :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

A wide range of webshops are running many good offers today due to “Black Friday”. Get 20% off on everything from Asos HERE with the discount code “CYBERWKND20”, get up to 70% off selected styles from Boozt HERE and get 20% off on everything from Nelly HERE with the discount code “blackfriday” (minimum spend is 500dkk). Just a small tip of the day! Above are some of my favorites from the webshops. Go crazy shopping! :) 

modeblog