sort-frakke@2xblondebluse@2xarmbånd@2xheartmade@2xblonde-girl@2xAdlinks: coat/Asos HERE, lace top/Julie Fagerholdt, leather pants/Helmut Lang (similar HERE), bag/Chanel, boots/Zara HERE, jewelry/Jane Kønig HERE

Christoffer og jeg har brugt eftermiddagen inde i byen, hvor vi har snuset rundt, luret udsalg og fået byttet et par julegaver. Vi var vist ikke de eneste, der havde fået den idé – nøj, der var mange mennesker! :) Vi sluttede aftenen af med en flæskestegssandwich på Meyers Deli. Den kan varmt anbefales!

Her er et par billeder af dagens kluns, som bestod af sorte items fra top til tå. Nogen gange føles sort bare som det eneste rigtige valg. – Kender I det? Frakken er i øvrigt af nyere dato og kan varmt anbefales, hvis I går og leder efter en pænere én af slagsen. :) God aften, allesammen!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Christopher and I went into town this afternoon to take a look at the sale and to exchange a few Christmas presents. So cosy! :) Here is a few pics of today’s outfit which was black from top to toe. Sometimes black feels like the only right thing to wear. – Do you know that feeling? Have a great evening, everyone!

modeblog