basis-garderobe@2xAdlinks: 1. coat/Calvin Klein HERE, 2. lace top/Day HERE, 3. grey sweater/Filippa K HERE, 4. jeans/Cheap Monday Prime HERE, 5. boots/Ivylee HERE, 6. scarf/By Malene Birger HERE, 7. skirt/Day HERE, 8. cover/By Malene Birger HERE, 9. bag/Day HERE, 10. striped sweater/Mads Nørgaard HERE, 11. coat/Bruuns Bazaar HERE

Ofte begår man den fejl, når man shopper udsalg, at købe sæsonens it-items – og så går der ofte ikke meget mere end et par måneder, før det hænger og kigger på én i skabet. Efter min mening, er det en bedre investering at købe basisvarer med rabat, da det er en kategori, som man kan bruge år efter år og derfor kan være rart at spare lidt penge på, så der kan være råd til mere af det sjove. Ovenfor er et lille udvalg fra Boozts udsalg. – Find det hele HER.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

It’s a good idea to buy your basic items on sale, so you can afford to spend more money on the fun stuff later on. Here is a selection from Boozt, that I wouldn’t mind having in my own wardrobe. Find much more great pieces on sale HERE.

modeblog