âme-copenhagen-@2xtøj mode-designer-fashionblog-ame-copenhagen@2xame-copenhagen-tøj @2xNu er tiden kommet til at afsløre, hvad det er jeg har gået og arbejdet på det seneste års tid ved siden af bloggen (indsæt selv trommehvirvel). ;) Jeg viste et sneak peek forleden HER og flere af jer var på rette spor… Jeg ved at starte mit eget tøjmærke!! Det føles så surrealistisk, endelig at kunne skrive det her på bloggen, da det er en drøm, jeg har haft, lige så længe jeg kan huske. Jeg er dog ikke alene om det, da jeg er gået sammen med min gode veninde, Marie Louise, som også har en baggrund som designer.

Vi har lavet en kollektion bestående af 9 styles: tre skjorter, to kjoler, en lang tunika, en silketop, en nederdel og et par shorts. De har alle den egenskab at kunne dresses op eller ned afhængig af lejlighed og kan kombineres på kryds og tværs. Vi har selv designet alt og fået det produceret i Indien. Tøjet vil blive solgt online og vi er netop ved at færdiggøre de sidste rettelser på webshoppen. Jeg kan slet ikke vente, med at vise jer det hele! :)

Det har bogstavelig talt krævet blod, sved og tårer og der har været mange op- og nedture. Vi har begge smidt vores opsparinger i puljen, for at dette projekt kunne blive en realitet. Det er derfor både med spænding og nervøsitet, at vi 1. juni vil slå dørene op for Âme Copenhagen! Jeg håber, at I vil tage godt imod det og indtil da kan jeg anbefale jer at følge flittigt med her på bloggen og på Instagram @amecopenhagen HER. Jeg er spændt på at høre, hvad I siger til det? ;)
line@2x
Now is the time to reveal the secret. The project I have been working on the past year…. Tadadada! I’m about to launch my own clothing brand!! It feels so surreal, finally being able to write it here on the blog, since it’s a dream I’ve had, as long as I can remember. However, I am not alone in this project. I have teamed up with my good friend, Marie Louise, who also has a background as a designer.

We have made a collection consisting of 9 delicate styles: three shirts, two dresses, a long tunic, a silk top, a skirt and a pair of shorts. They can all be dressed up and down and combined in many ways. We have designed everything ourselves and got it produced in India. The clothes will be sold online and we are just about to complete the final corrections on the webshop. I can’t wait to show it all to you! :)

It has literally required blood, sweat and tears and there have been many ups and downs. We both have thrown our savings into this project to make it a reality. It is therefore both with excitement and nervousness that we June 1 will open the doors to Âme Copenhagen! I hope you will like it and until then I can recommend you to stop by the blog frequently and follow us on Instagram @amecopenhagen HERE for more updates. I’m excited to hear, what you are going to say about this project? ;)

modeblog1