Da jeg altid har en travlt kalender i hverdagene, kan jeg godt lide at bruge tiden på hyggelige og afslappende projekter i weekenden. Det er I sikkert mange, der kan nikke genkendende til. ;) Så i dag vil jeg dele et par tips til, hvad man kan foretage sig i weekenden for at komme helt ned i gear.

I always have a very busy schedule, so I really enjoy gearing down during the weekend. I’m sure many of you guys can recognize that feeling. ;) So today I want to share a few tips on what to do over the weekend that can make you more relaxed and clear your head.

tøjstastiv-clothing-rack-tøjopbevaring@2xwalkincloset@2x

Sæt noget god musik på og brug nogle timer på at organisere og rydde ud i garderoben. Det er virkelig afstressende og giver en god fornemmelse at få et overblik over sit skab. Måske man endda opdager glemte skatte, som kan få nyt liv? ;) Jeg har lavet en guide med mine personlige tips til, hvordan man bedst muligt rydder ud i garderoben. Læs den lige HER.

………

Put on some good music and spend some hours organizing your wardrobe. It’s very relaxing and it’s such a great feeling to get an overview of your closet. I have made a guide with tips and tricks for how to organize your wardrobe. Read it HERE.

diy-pearl-ring1marmor

Gå i gang med et DIY projekt. Det er hyggeligt og afstressende og man får tankerne helt væk fra arbejde eller skoleprojekter. Måske jeres computer skulle opdateres med et nyt “cover”? ;) Det er ihvertfald et nemt og overskueligt gør-det-selv projekt – find guiden HER. Det kunne også være, at jeres smykkesamling skulle udvides med et par hjemmegjorte perleringe? Find guiden HER.

……….

Start a DIY project. It’s cosy and relaxing and you forget everything about work or school projects. Maybe your computer could use a new “cover”? It’s very easy and simple to make – find the guide HERE. Or maybe you want to update your jewelry collection with some homemade pearl rings? Find the guide on how to make them HERE.

gul mark danmark sennepsmark@2x
Kør en tur ud i det grønne og gå en tur. Det er dejligt at komme lidt væk hjemmefra og få noget frisk luft. Jeg tror selv, at jeg skal på jagt efter en gul rapsmark i weekenden, som lige nu står i fuld flor. Det er simpelthen så smukt og for mig et must-see hvert år – ligesom kirsebærtræerne på Bispebjerg Kirkegård! ;)

……….

Go for a walk in the countryside. It’s nice to get away from home and get some fresh air. It kind of clears your mind, I think. At the moment the yellow rape fields are in full bloom. I think it’s a must-see every year like the beautiful pink cherry blossom trees in April. ;)

breakfast-morgenmad-food-modeblog-chiagrød-grød-chiafrø

Brug lidt tid på at lave god morgenmad og nyd den i ro og mag. Jeg kan varmt anbefale jer at prøve min opskrift på chiagrød med friske bær, som I kan finde lige HER. :) Det kunne også være, at I skulle give vaffelopskriften et forsøg? :)

……….

Make yourself a nice and healthy breakfast and take some time to enjoy it. I can highly recommend you to try my chia porridge with fresh berries. Find the recipe HERE. I can also highly recommend you to try out the waffle recipe. ;) 

negledesign@2x

Efter en lang vinter og et temmelig køligt forår, kunne fingrene måske trænge til en frisk manicure? ;) I kan finde inspiration til det HER, hvor jeg har afsluttet med neglelak i fine farver. Lidt selvforkælelse er aldrig af vejen. ;)

……..

Your fingers could might use a fresh manicure after a long Winter and very cold Spring…? ;) Find inspiration on how to do it HERE, where I have finished it off with some nail art in cute colors. A little self-indulgence never hurt anyone. ;)