markbergleotaskeruskinds taskepels taske

Endelig kan jeg afsløre mit seneste designsamarbejde med Markberg, “Animal crossbody bag“! En taske som jeg har arbejdet på de sidste mange måneder og som jeg VIRKELIG har set frem til at vise Jer! Jeg er nemlig selv blevet yderst tilfreds med resultatet.

I modsætning til den forrige taske jeg har lavet for Markberg, som er god til hverdagsbrug, skole og arbejde, så er denne velegnet til at tage med i byen, til julefrokoster eller til hverdag, hvis man ikke skal have så meget med. Jeg har selv været på jagt efter en sådan type taske, hvilket gjorde valget af design ret oplagt. Stroppen kan hæftes af, så den også kan bruges som clutch og så har den desuden en lille praktisk baglomme til mobiltelefonen. :) Som I kan se, findes den i tre versioner: en i ruskind med “snake” print, en i leopard print og en i plain, sort “pels”.

Jeg er som sagt meget tilfreds med resultatet og er rigtig taknemmelig for, at have fået muligheden for at designe min egen taske endnu en gang. Det er virkelig fedt at få lov til at bruge sin uddannelse. I løbet af de næste par dage, vil jeg vise forskellige outfitbilleder med bud på, hvordan man kan style tasken. Jeg har GLÆDET mig som et lille barn til at vise Jer den, så jeg er selvfølgelig spændt på at høre, hvad I synes om den? :)

De kan købes fra i dag hos Markberg online HER og i Magasin.

festtaske

Finally I can reveal my latest design collaboration with Markberg, “Animal crossbody bag“. A bag that comes in three different versions. It’s perfect for going out, for a Christmas party or for everyday use. It’s possible to take off the strap so it also can be used as a clutch. I’ll show you some different ways on how to style it the next couple of days. I’m very satisfied with the result and I’m really looking forward to hear, what you guys think of it? It’s available online HERE and in the Danish department store, Magasin.