negledesign@2x

Find guiden til disse fine grafiske negle HER.

beautiful-lace-nail-design@2x

Find en step-by-step guide til disse negle med blondedetaljer HER.

nail-design-negledesign@2x

Man kan lave mange eksperimenter med negletape. Find guiden HER.

Jeg glæder mig til snart at kunne have fine farver på neglene igen. Jeg var for en måneds tid siden lidt for effektiv med en neglebuffer, hvilket resulterede i at mine negle blev slidt helt igennem på overfladen flere steder… Av! Man skal sørme være forsigtig med sådan nogle tingester. De er dog i bedring. :)

Som flere af jer nok ved, så deler jeg hver anden torsdag en negleguide og det skulle I da ikke snydes for i dag, bare fordi jeg er en klovn til at file negle, haha.. ;) Så hermed et tilbageblik på 3 “tutorials”, som har været nogle af de mest populære her på bloggen. I skulle også tage at slå et smut forbi de to dygtige damer, Emily og Sara, som også deler lækker negleinspiration i dag.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I look forward to soon being able to apply some nice colors on my nails again. About a month ago I was a bit too efficient with a nail buffer, which resulted in that my nails got completely ruined and cracked… Ouch! You really have to be careful when using those things.

As some of you probably know, I share a nail guide every other Thursday and since my nails are still to short to wear nail polish, I’m instead sharing a repost of 3 of the most popular nails guides that I have shown on the blog. And don’t forget to also stop by the two talented ladies, Emily and Sara, who are also sharing some delicious nail inspiration today.

modeblog1