nail-art@2x

Her kommer en negleguide, som jeg faktisk har postet før HER, men det er hele 3 år siden, så jeg tænkte, at I godt kunne tåle at se den igen. ;) Der er heldigvis kommet mange nye læsere til siden da. Faktisk er billederne lånt af Lise & Tines blog som nu er blevet til Fitspiration. Jeg synes det er en super cool idé, at bruge avispapir til at dekorere sine negle. Man kunne måske også bare bruge et enkelt ord på den ene negl – det kunne se ret fint ud.

Man lægger først en basis neglelak efter eget valg og når neglelakken er helt tør, dyppes den i enten isopropyl alkohol, som kan købes i Matas, eller ganske almindeligt vodka, hvilket jeg har hørt også skulle virke fint. :) Derefter lægger man et lille stykke avispapir oven på neglen og lader det sidde i nogle sekunder, hvorefter det forsigtigt hives af og efterlader aftrykket af bogstaverne på neglen. Afslut med et lag topcoat for at holde på avistrykket. :) Håber I kan bruge det til inspiration. Se flere negle idéer HERHER og HER og kig også forbi Emily og Sara og se, hvad de har på neglene i dag. :)
line@2x
Here is a cool DIY guide, that I’ve also showed you three years ago HERE. ;) It’s really easy to do. All you need is a nail polish, a newspaper, some isopropyl alcohol or vodka and a top coat. When your nail polish is totally dry, you dip it into isopropyl alcohol or vodka. Then you apply a small piece of newspaper and leave it for a few seconds before you gently pull it off. Remember to finish off with a top coat! Find more nail tutorials HEREHERE and HERE and don’t forget to stop by Emily and Sara for more inspiration. Have fun ;)
modeblog1