cable-sweater@2xvådt-græs@2xvandfald-norge@2xlandskab@2x
Her er simpelthen så smukt i Norge, at jeg næsten må knibe mig selv i armen. Godt nok regner det 90 procent af tiden, men det er virkelig en helt fantastisk natur uanset vejr. I dag har vi kørt tur i omegnen af Boga og set på vandfald. Det er virkelig vildt at se så store mængder vand kontinuerligt fosse igennem en lille åbning. Næsten helt meditativt.

Btw – tak for opmuntringen omkring mine “elektronik uheld”. ;) Det vil åbenbart ingen ende tage… I går væltede jeg et glas vand ud over min computer. Den virker dog heldigvis stadig. Måske er der nogen højere magter der mener, at jeg bør tage en pause fra al elektronisk udstyr, haha… God aften, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………

Norway is just breathtakingly beautiful! I almost have to pinch my arm sometimes. It is raining 90% of the time, but the scenery is just amazing in any weather. Today we have driven around Boga and looked at waterfalls. It’s really awesome to see such large amounts of water just continuously run through a small opening. Almost meditative.

Btw – thanks for your encouragement regarding my “electronic accidents”. ;) Evidently, it will take no end… Yesterday I poured a glass of water over my computer. Fortunately, it still works. Maybe some higher powers believe, that I should take a break from all electronic equipment, haha… Have a great evening, girls!

modeblog1