mango-chocolade-ispind-popsicle@2xfresh-mango-popsicle@2x

Er der noget bedre end en kold is på en varm sommerdag? Jeg er virkelig en stor iselsker og har på det seneste fået en ny addiction. Jeg har fundet på en ny slags is, som i øjeblikket indtages i rigelige mængder herhjemme. Frisk mango med mørk chokolade og frysetørret hindbær. Mums! De smager himmelsk og er perfekte på varme sommerdage, hvor man faktisk ikke har lyst til at spise andet end, ja is. :) Da jeg serverede dem for Marie Louise, troede hun rent faktisk, at de var lavet af is. De minder faktisk lidt om sorbet. Og så er de også ganske sunde. Mango er fyldt med C- og A-vitamin og antioxidanter og mørk chokolade skulle efter sigende give spændstige bryster, haha.. ;) Så bare spis løs, piger!

Hvad man skal bruge:
– En moden mango
– 100 gram mørk chokolade
– Frysetørret hindbær
– Ispinde (disse er købt hos Søstrene Grene)

Fremgangsmåde:
1. Skær mangoen ud i passende stykker
2. Sæt en ispind i bunden af alle stykkerne
3. Varm chokoladen langsomt op i et vandbad
4. Dæk den ene side af mangoen med chokolade
5. Tilføj lidt frysetørret hindbær, mens chokoladen stadig er flydende
6. Læg ispindende på en flad tallerken og put dem i fryseren i 2 timer
7. Bon appetit! ;)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Is there anything better than a cold ice cream on a hot Summer day? I’m a big ice cream lover and I’ve recently got a new addiction. I have made a new kind of ice cream consisting of fresh mango covered with dark chocolate and freeze-dried raspberries. Nom nom! They taste divine and are perfect for hot Summer days. And they are actually quite healthy. Mango is filled with vitamin C, vitamin A and antioxidants and dark chocolate is said to provide more supple breasts, haha ..;) So go crazy, girls!

What you need:
– A ripe mango
– 100 g of dark chocolate
– Freeze-dried raspberries
– Wooden popsicle sticks

Procedure:
1. Cut a mango into suitable pieces
2. Insert a wooden popsicle stick at the bottom of all the pieces
3. Heat up the chocolate slowly in a water bath
4. Cover one side of the mango with chocolate
5. Add some freeze-dried raspberries, while the chocolate is still liquid
6. Add the ice creams on a flat plate and put them in the freezer for 2 hours
7. Bon appetit! ;)