konkurrence@2x

Først og fremmest vil jeg sige 1000 tak for den store interesse i konkurrencen om at vinde et lækkert rejseoutfit. Jeg er meget taknemmelig over, at I var så mange der havde lyst til at lege med. ;) I kunne som sagt vinde et sæt tøj bestående af en fed rejsekuffert og et par rå skindbukser fra Day Birger et Mikkelsen, en cool strik fra By Malene Birger, en rå hør T-shirt fra Noa Noa, et par fine stiletter fra Apair og et lækkert sæt undertøj fra Change. Alt sammen noget som jeg personligt har udvalgt fra København Lufthavns butikker.

Jeg ville ønske, at jeg kunne sende en lille gevinst ud til jer alle, men der er jo desværre kun én heldig pige. ;) Jeg lod faktisk Christoffer trække en vinder. Jeg bad ham lukke øjnene og scrolle rundt mellem billederne på Instagram under hashtagget #CPHtravelstyle. -Nu vil jeg ikke trække spændingen yderligere! – Han stoppede ved Melanie Pedersen! Stort tillykke! Jeg håber, at du bliver rigtig glad for outfittet. ;) Jeg har sendt dig en besked på Instagram, så vi kan aftale nærmere.

Sponsored by CPH Airport