modeblog@2xbergen sommerhushjemmelavede-boller-nemme@2xbergen-natur@2x
norge-smuk-sø-bergen@2xvandfald@2x

Jeg sad i går aftes og ryddede lidt op i billederne fra Norge, hvor vi var med Christoffers familie i juli måned. Det var en rigtig hyggelig tur og den norske natur var virkelig noget af det smukkeste, jeg nogensinde har set. – Selvom det også var en noget våd fornøjelse. Bergen er åbenbart det sted i verden, hvor det regner mest. Mere præcist 300 dage om året! Det regnede også nærmest hele ugen, mens vi var der, haha… Hvor er det smukkeste sted I har været i år? ;) I kan se flere billeder fra Norge HER og HER. God dag, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………..

I looked through my picture album last night from our trip to Norway in July with my in-laws. It was a great trip and the Norwegian nature was truly the most beautiful I’ve ever seen. – Although it was a rather wet experience. Bergen is obviously the place in the world where it rains the most. More precisely 300 days a year! It rained almost the entire week, we were there, haha… Where is the most beautiful place you have been this years? ;) You can see more pictures from Norway HERE and HERE. Have a great day, girls!