gentofte-loppemarkedloppemarked-charlottenlundstolebalenciagataskevintagesmykkermadbod
Når jeg kommer hjem i aften, får jeg travlt med at pakke garderoben ned. Marie-Louise (som I har mødt tidligere HER) og jeg har nemlig aftalt at holde loppemarked i morgen på Gentofte Loppemarked. Jeg håber, I har lyst til at kigge forbi. Jeg ville elske at hilse på nogle af jer og jeg har desuden SÅ meget tøj og sko der gerne vil have et nyt hjem og det samme har hun. ;) Det ligger klods op ad Charlottenlund Station og finder sted fra kl. 8-14. Det er et af mine favorit loppemarkeder, da man virkelig kan gøre nogle gode fund. Det er blandt andet her jeg har fundet denne kjole, denne jakke og disse sager. Ses vi?

……………………………………………………………………………………………………………………………..

When I come home tonight, I will be busy packing down all my wardrobe, as Marie-Louise and I are going to sell our old clothes, shoes and much more at “Gentofte Loppemarked” tomorrow. Hope that some of you have time to stop by. I would love to meet you and maybe you could give some of my old clothes a new home? It starts at 8am and shuts down at 2pm. ;)

modeblog1