muuto-rooftop-party@2x

I går aftes havde Muuto inviteret til “rooftop party” i hjertet af København. Jeg tog derhen med min dejlige søster, som også er en sucker for boligindretning – det var simpelthen så hyggeligt! Der var virkelig blevet gjort meget ud af det og hele tagterrassen var blevet indrettet med lækre lyserøde og orange møbler fra Muuto. Så fint! ;) Hvis jeg boede alene, havde jeg klart investeret i deres lyserøde sofa! Nøj, den er fin! Jeg tror dog næppe, at Christoffer er enig. Haha…

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

Last night I went to a rooftop party hosted på Muuto in the heart of Copenhagen. I went there with my sister who is also a huge design freak. ;) It was such a lovely night and the rooftop terrace was very nicely decorated with Muuto furniture, great food and drinks. If I lived alone, I would definitely save up to their babypink sofa! It’s so cute! I’m just afraid that Christoffer doesn’t agree with me, haha…