Jeg kan næsten ikke være i mig selv i disse dage… Vi bød som sagt på et hus i starten af sidste uge – for os et drømmehus med en af vores drømmebeliggenheder. Et hus som kræver en kærlig hånd, men meget af det gamle og originale kan faktisk bevares og det har den ældre charme, som vi har ledt så længe efter. I onsdags skrev vi under på en købsaftale blandt fire andre par og ved I hvad… Sælger har nu skrevet under på vores!!! Jeg kan slet ikke forstå det. Vi holder stadig vejret, for handlen er ikke endelig endnu, men aldrig nogensinde før, har vi været SÅ tæt på målstregen.

Jeg har allerede indrettet det inde i hovedet og Christoffer og jeg har siddet og lavet ny planløsning. Det er farligt at begynde på det, inden man har fået en endelig bekræftelse, men samtidig svært at lade være… Der kommer forhåbentlig en afgørelse en af de kommende dage. Kryds lige fingre for at det hele flasker sig, ikke? Det kunne da være, at vi var så heldige, at sjette gang var lykkens gang i vores vanvittige husjagt. Jeg skal nok holde jer opdaterede. Jeg er SÅ spændt. :)