duodde-strand-@2xheather@2xlyng-bornholm@2xlyng-danmark@2x
Det er virkelig sæson for lyng, så min mor og jeg benyttede i går chancen for at få to store buketter med hjem fra Duodde strand. Lyng må kunne betegnes lidt som nordens lavendler. – Det er ihvertfald mindst lige så smukt og kan som lavendler også sagtens bruges tørt, da det ikke rigtig mister farven. Man kan med fordel sprøjte det med lidt hårlak, så det ikke drysser. Bare et lille tip, hvis I også skal på lyngjagt her i efteråret.

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

The heather is in full bloom in Denmark at the moment, so yesterday my mom and I picked two large bouquets from Dueodde beach. Heather may be described somewhat as Scandinavian lavender. – It certainly is as beautiful as lavender and it is also very pretty when it’s dry, as it doesn’t really lose its color. It’s a good idea to spray it with some hairspray, so it doesn’t sprinkle. Just a little tip, if you are going heather hunting this Fall.

modeblog1