vintersko

Reklamelinks: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

God formiddag piger! Jeg håber, at I nyder weekenden. Jeg har en dejlig nyhed til jer på denne regnfulde søndag. Boozt kører nemlig en kampagne, hvor de har nedsat et kæmpe udvalg af deres sko med 20%. Kampagnen gælder kun indtil midnat og rabatkoden er “SHOES20”. Blot et lille tip. Ovenfor har jeg fundet nogle af mine favoritter, som efter min mening er perfekte her i efteråret. I kan finde hele udvalget HER. Har I nogle favoritter?

linje-prikket@2x.jpg

Good morning girls! Hope you’re enjoying the weekend. I have really good  news for you on this rainy Sunday. Boozt is running a campaign until midnight where they have lowered a huge amount of their shoes by 20%. Above are some of my favorites from the assortment which in my opinion is perfect for Fall. The discount code is “SHOES20” and is entered at checkout. Find the entire selection HERE. Have you got some favorites?