skindjakke@2xskind-jakke@2x

IT’S LEATHER SEASON

Efterår er lig med læderjakker, hvis I spørger mig. Ihvertfald er en læderjakke en super god investering, da den er perfekt at bruge i overgangssæsonerne. Den kan både bruges til et helt simpelt hverdagsoutfit som HER, til at tone et feminint outfit ned som HER eller under en stor strik eller kappe som HER. Jeg bruger nærmest mine to læderjakker hele året rundt og er som tidligere nævnt på jagt efter en ny. Kig med i morgen, hvor jeg deler en collage med mine bud på sæsonens fineste af slagsen.

linje-prikket@2x
Autumn is equal to leather jackets, if you ask me. Anyhow, a leather jacket is a super good investment because it is perfect to use in the transitional seasons. It can be used with a simple everyday outfit like HERE, to tone down a feminine look like HERE or it can be used under a chunky sweater or cape like HERE. I almost wear my two leather jackets all year round and, as mentioned previously, I’m currently in search of a new one. Stop by the blog tomorrow, where I share a collage with my take on the season’s finest leather jackets.

skind-jakke-sort@2x