mont-martre-artistis

TURISTS IN PARIS ♡

Her er nogle stemningsbilleder fra vores første dage i Paris. Selvom det ikke er så længe siden, vi var her sidst, er det altid en fornøjelse at komme tilbage. Paris er og bliver en af mine yndlingsbyer og der er noget helt specielt ved den her i efteråret, hvor bladene så småt er ved at blive røde og gule og solen står lavt på himlen. Hvis I planlægger en lille getaway til Paris, skulle I desuden læse min guide til byen HER, mine 3 tips til spiseteder HER og min anbefaling af et fint lille hotel HER.

linje-prikket@2x
Here are a few pics from our first days in Paris. Even though it is only a few months since we were in Paris, it’s always a pleasure coming back to this lovely city. It really is one of my favorite cities. There is something very speciel about Paris in Autumn where the leaves are turning red and yellow and the sun is low in the sky. If you’re planning to go to Paris soon, you should also read my city guide HERE, my 3 tips on where to eat HERE and my recommendation of a cosy hotel HERE.

turist-i-parismoulin-rouge

{Christoffers overraskelse til mig i går var en tur ind og se cabaret i Moulin Rouge. Det var virkelig helt, helt fantastisk! Jeg har faktisk aldrig set noget lignende! Det kan virkelig VARMT anbefales, hvis I skal til Paris}

croque-madam

{Croque Madam, et must-have i Paris}

kasket-i-uldgrøn-te