superhud

HOW TO GET GREAT LOOKING & HEALTHY SKIN

Superhud! Er der ikke noget, vi alle gerne vil have? Det er titlen på den nye bog af den yderst populære beautyblogger, Anette Kristine Poulsen. Det var faktisk min mor, der introducerede mig for Anettes blog, Beauty Space, som hun selv har fulgt flittigt i flere år nu. Anette har arbejdet mange år i beautybranchen, ved enormt meget om cremer, ingredienser og generelle do’s and don’ts, når det kommer til hudpleje. Hun må siges at være lidt af en hudplejeguru, så jeg blev ret begejstret, da jeg fandt ud af, at Anette havde skrevet en bog.

Anette indleder bogen med: “Hvis jeg kan, kan du også” og lige netop denne indstilling er gennemgående i hele bogen, som er spækket med gode beauty tips, der er til at forstå og nemme at omgås. Den guider dig rundt i skønhedsjunglen – hvilke produkter og ingredienser man skal gå efter og hvilke man skal undgå. Den indeholder gode og brugbare hverdagstips og råd omkring hvad man skal spise, for at få en flot og strålende hud. Der er desuden nogle ret spændende interviews med kendte kvinder, der deler ud af deres skønhedstips. Den indeholder faktisk stort set alt man behøver at vide omkring hudpleje skrevet på en meget spiselig og jordnær måde fra én forbruger til en anden. Anette kommer omkring alt fra akneproblemer til overgangsalder, så der er virkelig lidt for enhver alder og hudtype. Jeg kan varmt anbefale Superhud. :)

linje-prikket@2x

“Superhud” meaning “Super Skin” is the new title of the book by the talented and very popular Danish beauty blogger, Anette Kristine Poulsen. It was actually my mom who introduced me to Anette’s blog, Beauty Space, which she has been following for several years now. The book is in Danish, but if you’re from Scandinavia, I think you’ll understand most of it. It is filled with useful, down-to-earth beauty tips which most people can relate to. Anette guides you through the beauty jungle in this book, e.g. which products to choose and what to eat to get a healthy skin. I can highly recommend it. :)

sundhud@2xsund-hud@2xanette-superhud@2xvise-ord-@2xsuperhud@2x

 

modeblog