BIKE MY TIGHTS

Kan I huske, at jeg var i Stockholm for et par uger siden for at skyde en video for Pierre Robert? Nu er den blevet færdig og jeg har glædet mig til at vise jer resultatet. Jeg synes selv, at den er blevet virkelig fin. :) Den er skudt og redigeret af Michael Falgren og Sune Neye, som jeg også lavede DENNE Jane Kønig video med og DENNE kampagne til Københans Lufthavn. De er simpelthen så dygtige og ikke mindst sjove at arbejde med. Grunden til den nye video er, at Pierre Robert i øjeblikket kører en kampagne, hvor man helt gratis kan få leveret nye strømpebukser med et cykelbud, hvis de gamle går i stykker. Virkelig en sjov idé. :) Man kan jo håbe på, at de gør det samme i Danmark.

linje-prikket@2x

Do you remember, that I was in Stockholm to shoot a video with Pierre Robert a few weeks ago? I can finally show you the result which I think turned out pretty great. It’s shot and edited by Michael Falgren and Sune Neye, which I have worked with several times before HERE and HERE. They’re a great team – very skilled and fun to work with. The reason for this new video is, that Pierre Robert currently is running a campaign where you can order some new pantyhose and get them delivered totally for free, if your old ones break. Such a cool marketing . I wish they would do it in Denmark as well.