fru-stilia
Instagram er for mig en af de største kilder til inspiration. Jeg følger et hav af forskellige profiler som omhandler alt fra mode, rejser, opskrifter, træning og ikke mindst boligindretning. Da vi flyttede i ny lejlighed, gik jeg på jagt efter spændende indretningsprofiler. En af dem jeg faldt over og som jeg har fulgt lige siden er @Frustilista fra Sverige. Hun har en super gennemført stil og det fineste hjem, som hun flittigt viser billeder af. Det ligner mildest talt noget fra et boligmagasin. Hvis I ikke allerede gør det, kan jeg varmt anbefale jer at følge hende HER. Blot et lille tip. ;)

blog, københavn, high-street
Instagram is for me one of the greatest sources of inspiration. I follow a lot of different profiles concerning everything from fashion, travelling, recipes, training and not least interior decoration. When we moved into a new apartment, I went in search of interesting home decor profiles. One of them I fell over and I have followed ever since is @Frustilista from Sweden. She has a great sense of style and the coolest home, which she often shows pictures of. It mildly looks like something from a lifestyle magazine. Just a little tip.